Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam organiseren! De leukste bedrijfsuitjes en groepsuitjes in Rotterdam op een rij!

Water Escape Rotterdam - Code RED
CODE ROOD, CODE ROOD!! Er is een tropisch virus geconstateerd aan de andere kant van de Maas. Dit is hoogstwaarschijnlijk meegebracht uit een ver land via een groot cruiseschip. Een oplossing zoeken is een onvermijdelijke noodzaak... Ontsnappen jullie aan het virus!?
Fun Curling on Ice - Dordrecht
“Echt fun op het ijs!?” Speel het curlingspel met onze gekleurde fun stenen en de bezems. Ervaar deze tactische sport op het ijs, in een competitie vol met fun. Een bedrijfsuitje Curling is een gezellige aciviteit op het ijs.
Escape The City Rotterdam
Stel je voor... het is 2080 en Rotterdam is bedenkt door een grote koepel. Niemand kan de stad verlaten of binnenkomen. Het leven in de koepel is zwaar. Voor het eerst in 30 jaar, heb jij met je vrienden de kans om de stad te ontsnappen!
Fun Curling On Ice
Fun Curling On Ice origineel, sportief en gezellig Ervaar deze tactische sport op het ijs, maar dan in een fun-competitie. En dat in de omgeving Rotterdam !
Ijsspelen Breda
Oud Hollandse spelen op het ijs in Breda. Hilariteit, Teambuilding en vooral veel Fun
Fun Curling On Ice Breda
Ervaar deze tactische sport op het ijs, in een competitie vol met fun. Een origineel en leuk bedrijfsuitje op de ijsbaan in Breda
E-Chopper Tocht Hoek van Holland
Een origineel Bedrijfsuitje in Hoek van Holland op onze nieuwe e-choppers . Een unieke ervaring om op deze nieuwe beachcruisers te rijden Want cruisen, dat is het. Even leuk als vroeger, maar nu klimaatvriendelijker.
E-Chopper tour Rotterdam
Een origineel bedrijfsuitje in Rotterdam met onze E-Chopper tour Rotterdam.
Wings personeelsreis Rotterdam Airport
Starten met jullie personeelsreis vanaf het Wings hotel op Rotterdam / Den Haag airport. We organiseren bedrijfsuitjes naar het buitenland vanaf deze luchthaven. Starten met een lunch, vergadering of activiteit om vervolgens het vliegtuig te pakken naar Malaga bijvoorbeeld. Bekijk hier een van onze uitgewerkte reizen.
Air Crash Investigation - Wings Hotel
Onderzoek met jullie team wat er gebeurd is met de verdwenen vlucht World Wings 55. Het nieuwste teambuilding uitje in onze vliegtuighangar bij het World Wings hotel op Rotterdam The Hague Airport.
Wings Water Escape Rotterdam - Code RED
CODE ROOD, CODE ROOD!! Er is een tropisch virus geconstateerd aan de andere kant van de Maas. Dit hoogstwaarschijnlijk meegebracht uit een ver land via een groot cruiseschip. Een escape zoeken is onvermijdelijke noodzaak...
Euromast Park Game
De leukste interactieve game van Rotterdam...
Powerkiten Hoek van Holland- Rotterdam
Powerkiten of Vliegeren Rotterdam is een activiteit met pit. Ervaar de krachten van een vlieger zoals je dat nog nooit heb gevoeld. Dit alles op het heerlijke strand van hoek van Holland of beter gezegd “Rotterdam aan Zee”.
Bowls Clinic Rotterdam - Wings
Bowls.... Dat is weer eens een andere sport. Tijd om jullie eens kennis te laten maken met dit geweldige Balspel uit Engeland.
T2 Flower Power Tour
Volkswagen busjes Tour Rotterdam. Vanaf de luchthaven in Rotterdam start hier jullie originele bedrijfsuitje T2 Flower Power Tour
Be Robinson @ the Park
Rotterdamse Teambuilding @ the Park. Onze Be Robinson in hartje Rotterdam..... Tactiek, Inzicht en vooral Fun.
City Dropping Rotterdam
Ontdek Rotterdam op een leuke, gezellige manier via onze City-Dropping. Via je eigen smartphone loop je een route langs Rotterdamse bezienswaardigheden. Natuurlijk geven we je informatie over de stad en komen er wat vragen en opdrachten aan bod.
Beachdag Hoek van Holland
Ben je op zoek naar een gezellige, sportieve en ontspannen middag of een geheel verzorgde dag op het strand? Dit strandevenement is uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje of een familie/vrijgezellenfeest.
Brandingraften
Omdat wij in Nederland heel veel water hebben maar geen wildwater rivieren gaan we deze spectaculaire sport op zee beoefenen. Een uitje waar je niet bang moet zijn voor een water en waarbij je een unieke beleving aangaat samen met je team.
Zandsculpturen Hoek van Holland
Bij dit creatieve uitje zien we je graag naar het strand van hoek van Holland komen om jou en je team te leren hoe je van zand een waanzinnig mooi zandsculptuur kan maken.
Worldhotel Wings - IJssculpturen
Houd je hoofd 'Cool' en maak prachtige kunstwerken van ijs met als uniek decor Worldhotel Wings.
Pub Quiz Rotterdam
Onze gezellige Pubquiz staat voor leuke, interessante en grappige onderwerpen, Van vragen en spellingsrondes tot de gezellige muziekquiz.
Après Ski Quiz
Video entertained! Houden jullie van een kennisspel onder het genot van een hapje en drankje op een leuke locatie? Dan is dit het uitje voor jullie! 80’s, 90’s, muziek en video entertainment is waar deze Après Ski Quiz uit bestaat. Natuurlijk begeleid door onze leuke quizmaster.
iPad City Game Rotterdam
In deze game, die gespeeld wordt op de Ipad, ga je samen met jouw team de strijd aan en beleef je samen met jouw team een ongekend avontuur in Rotterdam.
Brandingkano varen
Ga samen met je collega's, vrienden of familie de strijd aan met de woeste branding van Hoek van Holland, in een speciale branding kano!
Beachvolleybal Hoek van Holland
Beachvolleybal is een super leuke sportieve activiteit voor jong en oud. Met 6 tot 8 personen per team ga je de strijd aan tegen je vrienden, familie of collega’s.
Be Robinson Teambuilding
Een teambuildingsactiviteit met inzicht, tactiek, snelheid en fun in Rotterdam. Normaal gesproken op een onbewoond eiland, maar nu als bedrijfsuitje op het strand van Hoek van Holland.
Boeren Beachgolf Hoek van Holland
Golfen is niet meer weg te denken uit de sportwereld en tegenwoordig worden de meeste zakelijke contracten gesloten op de golfbaan. Echter is er een variant waar het er allemaal wat minder serieus aan toe gaat en plezier op de eerste plaats staat, namelijk het Boerengolfen, oftewel Klompengolf.
Big Beach Event "de mooiste stranden van de wereld"
Speciaal voor grote groepen hebben wij een fantastische strandsportdag samengesteld. En al meerdere keren met succes verzorgd. Natuurlijk ontbreken de beachBBQ, tropische muziek, dj en de beachparty niet.
Auto rally puzzeltocht Wings Rotterdam
Een Rotterdamse Auto-Puzzelrit waarbij je in een verrassend stukje Rotterdam leuke Points of Interest tegenkomt. Gezellig,leuk om te doen en altijd goed weer!!
Ijssculpturen SS Rotterdam
Een bedrijfsuitje Ijssculpturen op het dek van de SS Rotterdam... lees meer
Ibiza Workshop
Ibiza..Zon, strand zee, en …..onze steigerhouten Workshop . Wij zorgen dat je de meest originele bewegwijzering of mobiel in je interieur hebt.
Koe Pimpen Workshop
Maak je eigen Koe. Wij zorgen dat je deze tijdens deze pimp workshop in Rotterdam met een echt kunstwerk naar huis gaat.....
Wings Sportsbar Quiz
Beleef onze Sports- PubQuiz op een unieke Rotterdamse locatie, gezelligheid gegarandeerd!
City Cycle Tour Rotterdam
Een heerlijke interactieve fietstocht door de 'coolste' stad van Nederland, Rotterdam. Be Cool Events komt met deze nieuwe City Cycle Tour door Rotterdam.
Wings Bike Tour
Een heerlijke uitwaai-tour vanaf het prachtige World Wings Hotel, gelegen direct naast de Vertrekhal van Rotterdam The Hague Airport.
Havendropping Rotterdam
Een dropping in het havengebied van Rotterdam als bedrijfsuitje? Het RDM-terrein heeft veel historie, waardoor deze dropping op een bijzondere locatie van Rotterdam plaatsvindt. Hier begint een super gave iPad game om de weg terug te zoeken naar het stadscentrum van Rotterdam.
iPad Duindropping - Hoek van Holland
Ontdek Rotterdam aan zee! Op nog geen half uur rijden bevinden zich de duinen langs de Rotterdamse Maas.
Ijsspelen Dordrecht
Een ijskoude activiteit gevuld met fun. Dat zijn onze winterse IJsspelen. Wat dacht je van Ice-Sjoelen, een Prikslee Slalomrace, Human Bowling, en Funcurling dat zijn de onderdelen waarmee je op de ijsbaan plezier gaat maken . Ga de strijd aan met je collega’s, vrienden of familie op de sfeervolle en prachtige Ijsbaan in Dordrecht.
Robinson Indoor @ Wings
Mis hem niet, Teambuilding en Fun op een unieke locatie in Rotterdam. De Robinson Indoor Jungle is een zomers uitje in onze nieuwe locatie, een vliegtuig-hangaar in tropische setting.
Fietstocht Rotterdam
De ideale manier om Rotterdam per fiets te ontdekken is via onze City Fietstocht. We navigeren jullie door Rotterdam per GPS waarbij inzicht, oriëntatievermogen en fun centraal staan.
Big winter event Rotterdam
Beleef een mooie winterdag, kerstborrel of netwerk event met collega's en/of zakenrelaties met deze super gevarieerde ijsdag, waarbij de deelnemers zelf kunnen kiezen aan welke winteractiviteit(en) zij willen deelnemen. IJssculpturen, ijsspelen, funcurlen, schaatsen, ijshockey, apres skiquiz en natuurlijk een spetterende party.
IJssculpturen Rotterdam
Zijn jullie creatief en durven jullie de strijd aan te gaan met een prachtig glashelder blok ijs inclusief beitels en hamers? Dan is dit het perfecte uitje voor jullie. Een prachtig kunstwerk van ijs is wat jullie gaan maken en een hoop fun gegarandeerd. Ideaal en laagdrempelig voor na de vergadering of lange Rotterdamse kantoordag. Op locatie mogelijk!
Party On Ice IJsspelen Rotterdam
Be cool on ice! Dat is ons motto bij deze carrousel van ijsspelen. Een heerlijk winters bedrijfsuitje op een schaatsbaan in omgeving Rotterdam met hilarische activiteiten als een Oud Hollandse prikslee competitie, Human Bowling, Human Curling, Jeu d'ice en Funcurling. Welk team wordt dit jaar Koning Winter?
iPad Quiz
Een leuke interactieve quiz! Er zullen vragen gesteld worden door de Quizmaster en jullie zullen deze beantwoorden met behulp van de iPad.