Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam organiseren! De leukste bedrijfsuitjes en groepsuitjes in Rotterdam op een rij!

Ijssculpturen SS Rotterdam
Een bedrijfsuitje Ijssculpturen op het dek van de SS Rotterdam... lees meer
20
Fun Curling on Ice - Dordrecht
“Echt fun op het ijs!?” Speel het curlingspel met onze gekleurde fun stenen en de bezems. Ervaar deze tactische sport op het ijs, in een competitie vol met fun. Een bedrijfsuitje Curling is een gezellige aciviteit op het ijs.
Auto rally puzzeltocht Rotterdam
Een Rotterdamse Auto-Puzzelrit waarbij je verrassende Points of Interest tegenkomt. Gezellig,leuk om te doen en altijd goed weer!!
Santa Challenge Rotterdam
Wat is nou leuker om als Kerst uitje te doen, dan lekker gek door Rotterdam de Santa Challenge aan te gaan. Lees meer...
Ijsspelen Dordrecht
Een ijskoude activiteit gevuld met fun. Dat zijn onze winterse IJsspelen. Wat dacht je van Ice-Sjoelen, een Prikslee Slalomrace, Human Bowling, en Funcurling dat zijn de onderdelen waarmee je op de ijsbaan plezier gaat maken . Ga de strijd aan met je collega’s, vrienden of familie op de sfeervolle en prachtige Ijsbaan in Dordrecht.
Worldhotel Wings - Ijssculpturen
Houd je hoofd 'Cool' en maak prachtige kunstwerken van ijs met als uniek decor Worldhotel Wings.
Fietstocht Rotterdam
De ideale manier om Rotterdam per fiets te ontdekken is via onze City Fietstocht. We navigeren jullie door Rotterdam per GPS waarbij inzicht, oriëntatievermogen en fun centraal staan.
Havendropping Rotterdam
Een dropping in het havengebied van Rotterdam als bedrijfsuitje? Het RDM-terrein heeft veel historie, waardoor deze dropping op een bijzondere locatie van Rotterdam plaatsvindt. Hier begint een super gave iPad game om de weg terug te zoeken naar het stadscentrum van Rotterdam.
City Dropping Rotterdam
Ontdek Rotterdam op een interactieve en ontspannen manier. Verdeeld in teams moeten jullie via onze app naar highlights van de stad wandelen en opdrachten uitvoeren.
E-Chopper Tocht Rotterdam aan zee
Actief uitje in Hoek van Holland op de e-beachcruiser bikes en/of e-beach chopper. De route brengt je langs de mooiste natuurplekken.
Be Robinson Teambuilding
Een teambuildingsactiviteit met inzicht, tactiek, snelheid en fun in Rotterdam. Normaal gesproken op een onbewoond eiland, maar nu als bedrijfsuitje op het strand van Hoek van Holland.
Escape The City Rotterdam
Stel je voor... het is 2080 en Rotterdam is bedenkt door een grote koepel. Niemand kan de stad verlaten of binnenkomen. Het leven in de koepel is zwaar. Voor het eerst in 30 jaar, heb jij met je vrienden de kans om de stad te ontsnappen!
Euromast Park Game
De leukste interactieve game van Rotterdam...
City Cycle Tour Rotterdam
Een heerlijke interactieve fietstocht door de 'coolste' stad van Nederland, Rotterdam. Be Cool Events komt met deze nieuwe City Cycle Tour door Rotterdam.
iPad City Game Rotterdam
In deze game, die gespeeld wordt op de Ipad, ga je samen met jouw team de strijd aan en beleef je samen met jouw team een ongekend avontuur in Rotterdam.
Water Escape Rotterdam - Code RED
CODE ROOD, CODE ROOD!! Er is een tropisch virus geconstateerd aan de andere kant van de Maas. Dit hoogstwaarschijnlijk meegebracht uit een ver land via een groot cruiseschip. Een escape zoeken is onvermijdelijke noodzaak...
IJssculpturen Rotterdam
Zijn jullie creatief en durven jullie de strijd aan te gaan met een prachtig glashelder blok ijs inclusief beitels en hamers? Dan is dit het perfecte uitje voor jullie. Een prachtig kunstwerk van ijs is wat jullie gaan maken en een hoop fun gegarandeerd. Ideaal en laagdrempelig voor na de vergadering of lange Rotterdamse kantoordag. Op locatie mogelijk!
Water Escape Rotterdam - Captain Tsunami
Ga jij de uitdaging aan met je Team om binnen de afgesproken tijd het virus van de kapitein te achterhalen. Verlaat op een spectaculaire wijze via het water de SS Rotterdam om vervolgens op de kop van Zuid in Rotterdam dit originele spel te spelen? Werk samen met collega's of vrienden om de juiste combinatie te vinden!
T2 Flower Power Tour Locatie "Worldhotel Wings"
Beleef jullie Woodstock in Rotterdam in originele authentieke gekleurde Volkswagen busjes. Met Worldhotel Wings in Rotterdam als uniek decor en verzamelpunt start hier jullie originele bedrijfsuitje.
15
Robinson City Event
Een teambuildingsactiviteit met inzicht, tactiek, snelheid en fun in Rotterdam. Normaal gesproken op het strand of een onbewoond eiland, maar nu als bedrijfsuitje in Rotterdam.
Fun Curling On Ice - Schiedam & Spijkenisse
“Echt fun op het ijs!?” Speel het echte curlingspelletje met onze gekleurde fun stenen en de bezems. Ervaar deze tactische sport op het ijs, maar dan in een compititie vol met fun.
iPad Duindropping - Hoek van Holland
Ontdek Rotterdam aan zee! Op nog geen half uur rijden bevinden zich de duinen langs de Rotterdamse Maas.
Blokarten
Blokarten Rotterdam wordt uitgevoerd in Hoek van Holland in de volksmond ook wel “Rotterdam aan Zee”.
Powerkiten Rotterdam
Powerkiten of Vliegeren Rotterdam is een activiteit met pit. Ervaar de krachten van een vlieger zoals je dat nog nooit heb gevoeld. Dit alles op het heerlijke strand van hoek van Holland of beter gezegd “Rotterdam aan Zee” met een vleugje wind.
Zandsculpturen Rotterdam aan zee
Bij dit creatieve uitje zien we je graag naar het strand van hoek van Holland komen om jou en je team te leren hoe je van zand een waanzinnig mooi zandsculptuur kan maken.
Mozaïk workshop Rotterdam
Met mozaïek aan de slag en diverse kleuren en patronen gebruiken leveren fantastische creaties op. Ontdek hoe leuk het is om de basis van deze eeuwenoude vorm van decoreren te leren!
Slippers pimpen
Zon, strand zee, citytrips en …..gepimpte slippers. Wij zorgen dat je deze zomer met de meest originele slippers loopt Dit is onze slipper pimp workshop Rotterdam
Tassenpimp workshop Rotterdam
Met deze uniek workshop in Rotterdam gaan jullie je eigen tas Pimpen of Customizen. 1 ding is zeker van jou tas is er maar 1 op de hele wereld. Wie wordt de nieuwe "Michael Kors"
Eco Solextour
Rotterdam is vernieuwend, inspirerend en draagt de kleur groen. Be Cool Events combineert deze drie in de Eco Solextour Rotterdam. De Eco Solex is geruisloos en… milieuvriendelijk.
City App Tour Rotterdam
Een heerlijke interactieve wandeltocht door de 'coolste' stad van Nederland, Rotterdam. Be Cool Events komt met deze nieuwe City App Tour door Rotterdam.
Be Pub Quiz
Onze gezellige Pubquiz staat voor leuke, interessante en grappige onderwerpen, Van vragen en spellingsrondes tot de gezellige muziekquiz.
The Phone Challenge
Nieuw, in Rotterdam! Een spannend en gezellig uitje in het centrum van Rotterdam. Vindt door middel van het oplossen van raadsels, opdrachten en coördinaten je weg naar Mister X.
Après Ski Quiz
Video entertained! Houden jullie van een kennisspel onder het genot van een hapje en drankje op een leuke locatie? Dan is dit het uitje voor jullie! 80’s, 90’s, muziek en video entertainment is waar deze Après Ski Quiz uit bestaat. Natuurlijk begeleid door onze leuke quizmaster.
Après Ski Quiz
Video entertained! Houden jullie van een kennisspel onder het genot van een hapje en drankje op een leuke locatie? Dan is dit het uitje voor jullie! 80’s, 90’s, muziek en video entertainment is waar deze Après Ski Quiz uit bestaat. Natuurlijk begeleid door onze leuke quizmaster.
The Target Rotterdam
Spannende achtervolgingen via onze tablets in hartje Rotterdam met maar 1 doel. Wie schakelt als eerste het andere Team uit. Dit spel brengt de gangster in je naar boven.
Fun Curling On Ice
“Echt fun op het ijs!?” Speel het echte curlingspelletje met onze gekleurde fun stenen en de bezems. Ervaar deze tactische sport op het ijs, maar dan in een compititie vol met fun. En dat in de omgeving Rotterdam !
Party On Ice IJsspelen Rotterdam
Be cool on ice! Dat is ons motto bij deze carrousel van ijsspelen. Een heerlijk winters bedrijfsuitje op een schaatsbaan in omgeving Rotterdam met hilarische activiteiten als een Oud Hollandse prikslee competitie, Human Bowling, Human Curling, Jeu d'ice en Funcurling. Welk team wordt dit jaar Koning Winter?
iPad Quiz
Een leuke interactieve quiz! Er zullen vragen gesteld worden door de Quizmaster en jullie zullen deze beantwoorden met behulp van de iPad.
Big winter event Rotterdam
Beleef een mooie winterdag, kerstborrel of netwerk event met collega's en/of zakenrelaties met deze super gevarieerde ijsdag, waarbij de deelnemers zelf kunnen kiezen aan welke winteractiviteit(en) zij willen deelnemen. IJssculpturen, ijsspelen, funcurlen, schaatsen, ijshockey, apres skiquiz en natuurlijk een spetterende party.
Ijsspelen Schiedam & Spijkenisse
Een ijskoude activiteit gevuld met fun. Dat zijn onze winterse ijsspelen. Human Curling, Jeu d’Ice, een prikslee slalomrace, human bowling met slee en kegels en funcurling het ijs zijn zomaar de onderdelen waarmee je op deze ijsdag plezier gaat maken . Ga de strijd aan met je collega’s, vrienden of familie op de ijsbaan. Welk team wordt onze ijskoude Koning Winter?