Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / City Games

City Games Rotterdam

Citygame in Rotterdam organiseren. Hier vind je een overzicht van de leukste citygames in Rotterdam.

Robinson City Event
Een teambuildingsactiviteit met inzicht, tactiek, snelheid en fun in Rotterdam. Normaal gesproken op het strand of een onbewoond eiland, maar nu als bedrijfsuitje in Rotterdam.
iPad City Game Rotterdam
In deze game, die gespeeld wordt op de Ipad, ga je samen met jouw team de strijd aan en beleef je samen met jouw team een ongekend avontuur in Rotterdam.
Escape The City Rotterdam
Stel je voor... het is 2080 en Rotterdam is bedenkt door een grote koepel. Niemand kan de stad verlaten of binnenkomen. Het leven in de koepel is zwaar. Voor het eerst in 30 jaar, heb jij met je vrienden de kans om de stad te ontsnappen!
Water Escape Rotterdam - Captain Tsunami
Ga jij de uitdaging aan met je Team om binnen de afgesproken tijd het virus van de kapitein te achterhalen. Verlaat op een spectaculaire wijze via het water de SS Rotterdam om vervolgens op de kop van Zuid in Rotterdam dit originele spel te spelen? Werk samen met collega's of vrienden om de juiste combinatie te vinden!
The Target Rotterdam
Spannende achtervolgingen via onze tablets in hartje Rotterdam met maar 1 doel. Wie schakelt als eerste het andere Team uit. Dit spel brengt de gangster in je naar boven.
Après Ski Quiz
Video entertained! Houden jullie van een kennisspel onder het genot van een hapje en drankje op een leuke locatie? Dan is dit het uitje voor jullie! 80’s, 90’s, muziek en video entertainment is waar deze Après Ski Quiz uit bestaat. Natuurlijk begeleid door onze leuke quizmaster.
The Phone Challenge
Nieuw, in Rotterdam! Een spannend en gezellig uitje in het centrum van Rotterdam. Vindt door middel van het oplossen van raadsels, opdrachten en coördinaten je weg naar Mister X.
Be Pub Quiz
Onze gezellige Pubquiz staat voor leuke, interessante en grappige onderwerpen, Van vragen en spellingsrondes tot de gezellige muziekquiz.
City Dropping Rotterdam
Ontdek Rotterdam op een interactieve en ontspannen manier. Verdeeld in teams moeten jullie via onze GPS en opdrachten de weg zien terug te vinden in Rotterdam.
City App Tour Rotterdam
Een heerlijke interactieve wandeltocht door de 'coolste' stad van Nederland, Rotterdam. Be Cool Events komt met deze nieuwe City App Tour door Rotterdam.
Water Escape Rotterdam - Code RED
CODE ROOD, CODE ROOD!! Er is een tropisch virus geconstateerd aan de andere kant van de Maas. Dit hoogstwaarschijnlijk meegebracht uit een ver land via een groot cruiseschip. Een escape zoeken is onvermijdelijke noodzaak...
City App Cycle Tour Rotterdam
Een heerlijke interactieve fietstocht door de 'coolste' stad van Nederland, Rotterdam. Be Cool Events komt met deze nieuwe City App Cycle Tour door Rotterdam.
Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  informatie voor lunch diner en borrels sturen wij graag met onze programma-suggesties mee.