Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / City Games

City Games Rotterdam

Citygame in Rotterdam organiseren. Hier vind je een overzicht van de leukste citygames in Rotterdam.

Water Escape Rotterdam - Code RED (corona-proof!)
CODE ROOD, CODE ROOD!! Er is een tropisch virus geconstateerd aan de andere kant van de Maas. Dit is hoogstwaarschijnlijk meegebracht uit een ver land via een groot cruiseschip. Een oplossing zoeken is een onvermijdelijke noodzaak... Ontsnappen jullie aan het virus!?
Air Crash Investigation - Wings Hangaar
Onderzoek met jullie team wat er gebeurd is met de verdwenen vlucht World Wings 55. Het nieuwste teambuilding uitje in onze vliegtuighangar bij het World Wings hotel op Rotterdam The Hague Airport.
Escape The City Rotterdam (corona-proof)
Stel je voor... het is 2080 en Rotterdam is bedenkt door een grote koepel. Niemand kan de stad verlaten of binnenkomen. Het leven in de koepel is zwaar. Voor het eerst in 30 jaar, heb jij met je vrienden de kans om de stad te ontsnappen!
Havendropping Rotterdam (corona-proof)
Een dropping in het havengebied van Rotterdam als bedrijfsuitje? En dat in het decor van het RDM-terrein, het excentrieke Katendrecht en de hippe Kop van Zuid. Ben jij klaar voor deze avontuurlijke city game met snelle Ribboten en te gekke opdrachten? Lees verder..
Watertaxi Fun Rally Rotterdam
Een Rally over het water in Rotterdam? De unieke skyline , de reusachtige cruiseschepen en de machtige haven als achtergrond decor. Een origineel event in Rotterdam.
Ribboot Water Rally Rotterdam
Spectaculair, spannend maar ook gewoon superleuk. De nieuwe Ribboot Waterrally door de havens van Rotterdam..
City Dropping Rotterdam
Ontdek Rotterdam op een leuke, gezellige manier via onze City-Dropping. Via je eigen smartphone loop je een route langs Rotterdamse bezienswaardigheden. Natuurlijk geven we je informatie over de stad en komen er wat vragen en opdrachten aan bod.
iPad City Game Rotterdam (corona-proof)
In deze game, die gespeeld wordt op de Ipad, ga je samen met jouw team de strijd aan en beleef je samen met jouw team een ongekend avontuur in Rotterdam.
Euromast Park Dropping
De leukste interactieve game van Rotterdam... Laat je droppen met de watertaxi of ribboot in het bekendste park van Rotterdam...
Pub Quiz Rotterdam
Onze gezellige Pubquiz staat voor leuke, interessante en grappige onderwerpen, Van vragen en spellingsrondes tot de gezellige muziekquiz.
Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  informatie voor lunch diner en borrels sturen wij graag met onze programma-suggesties mee.