Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / City Games

City Games Rotterdam

Citygame in Rotterdam organiseren. Hier vind je een overzicht van de leukste citygames in Rotterdam.

Water Escape Rotterdam - Code RED
CODE ROOD, CODE ROOD!! Er is een tropisch virus geconstateerd aan de andere kant van de Maas. Dit is hoogstwaarschijnlijk meegebracht uit een ver land via een groot cruiseschip. Een oplossing zoeken is een onvermijdelijke noodzaak... Ontsnappen jullie aan het virus!?
Air Crash Investigation - Wings Hotel
Onderzoek met jullie team wat er gebeurd is met de verdwenen vlucht World Wings 55. Het nieuwste teambuilding uitje in onze vliegtuighangar bij het World Wings hotel op Rotterdam The Hague Airport.
iPad City Game Rotterdam
In deze game, die gespeeld wordt op de Ipad, ga je samen met jouw team de strijd aan en beleef je samen met jouw team een ongekend avontuur in Rotterdam.
Escape The City Rotterdam
Stel je voor... het is 2080 en Rotterdam is bedenkt door een grote koepel. Niemand kan de stad verlaten of binnenkomen. Het leven in de koepel is zwaar. Voor het eerst in 30 jaar, heb jij met je vrienden de kans om de stad te ontsnappen!
Havendropping Rotterdam
Een dropping in het havengebied van Rotterdam als bedrijfsuitje? Het RDM-terrein heeft veel historie, waardoor deze dropping op een bijzondere locatie van Rotterdam plaatsvindt. Hier begint een super gave iPad game om de weg terug te zoeken naar het stadscentrum van Rotterdam.
Pub Quiz Rotterdam
Onze gezellige Pubquiz staat voor leuke, interessante en grappige onderwerpen, Van vragen en spellingsrondes tot de gezellige muziekquiz.
City Dropping Rotterdam
Ontdek Rotterdam op een leuke, gezellige manier via onze City-Dropping. Via je eigen smartphone loop je een route langs Rotterdamse bezienswaardigheden. Natuurlijk geven we je informatie over de stad en komen er wat vragen en opdrachten aan bod.
City Cycle Tour Rotterdam
Een heerlijke interactieve fietstocht door de 'coolste' stad van Nederland, Rotterdam. Be Cool Events komt met deze nieuwe City Cycle Tour door Rotterdam.
Be Robinson @ the Park
Rotterdamse Teambuilding @ the Park. Onze Be Robinson in hartje Rotterdam..... Tactiek, Inzicht en vooral Fun.
Euromast Park Game
De leukste interactieve game van Rotterdam...
Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  informatie voor lunch diner en borrels sturen wij graag met onze programma-suggesties mee.