Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / City Games / Euromast Park Game

Euromast Park Game

Description Tocht, euromast, iPad game, treasure hunt

De Euromast Park Game is een nieuwe interactieve City-game in Rotterdam. Via een  Ipad ga je samen met jouw team de strijd aan in het park rondom de Euromast.

De Ontvangst en Start:

Nadat jullie een drankje hebben gedronken in het park of bij de Euromast komt de instructeur jullie halen. Na een korte uitleg van het programma en de spelregels worden jullie in teams ingedeeld.
Het speelveld voor dit bedrijfsuitje in Rotterdam is het prachtige park rondom de Euromast. Teambuilding, Fun, en een beetje verstand en geluk zijn nodig om jullie zo ver mogelijk in het spel te laten komen.

The Game

Elk team heeft zijn eigen Ipad waarop onze unieke app staat. Deze heeft een ingebouwde kaart waarop je kan zien waar jouw team zich bevindt en waar de opdrachten zijn. Dwalend door het park bij de Euromast en langs de kades van de Maas is het de bedoeling dat jullie proberen zoveel mogelijk opdrachten, vragen, raadsels etc. op te lossen. Met elke volbrachte opdracht worden punten verdiend en je begrijpt, de opdrachten die moeilijker zijn of verder weg liggen leveren meer punten op. Voer deze  zo goed,en creatief mogelijk  uit om zoveel mogelijk punten te krijgen. 

De Opdrachten:

We hebben voor jullie vragen en opdrachten samengesteld met een uiteenlopend karakter. Zo hebben we historische vragen over Rotterdam, grappige vragen over de omgeving, gedurfde opdrachten en hilarische groepsfoto’s. Hoe gekker de foto hoe meer punten. De instructeur kent deze direct toe, zodat jullie meteen kunnen zien hoeveel punten er verdiend zijn.

De Euromast park game in Rotterdam heeft nog een paar mogelijkheden. Zo is er een manier waarop je kan zien waar de andere teams, jullie concurrenten, zich bevinden en hoeveel punten zij inmiddels hebben. Wees slim en pas je tactiek hierop aan. Of misschien willen jullie liever je concurrent dwarsbomen door grappige gadgets. In de Ipad zijn wat grappige features die je kan sturen waardoor je de tegenstander kan hinderen bijvoorbeeld een gebroken Ipad screen waardoor het scherm een minuut minder goed te lezen is.

Zorg ervoor dat je binnen een bepaalde tijd de opdrachten uitvoert en het team wat uiteindelijk de meeste punten in de wacht sleept wint. Via prijsuitreiking aan het einde zorgen we ervoor dat dit team nog even in het zonnetje wordt gezet

Dit bedrijfsuitje in Rotterdam leert je weer eens een andere kant van Rotterdam te bekijken. Vlakbij het centrum maar toch in de natuur.

Uitbreiding op het programma:

 • Rondvaart van twee en een half uur door de wereldhaven van Rotterdam. Geniet van de schitterende skyline van Rotterdam. Tijdens deze tocht geniet je van een uitgebreid dinerbuffet. 
 • Bezoek aan de Euromast  met een lunch of een borreluurtje.

Programm Example

 • Ontvangst bij een horecagelegenheid in het Park
 • Teamindeling en speluitleg door instructeur
 • Start van de het spel
 • Prijsuitreiking 
 • Borrel/Diner (optioneel)

Duration

2 uur

Location

 •  Rotterdam (Zuid-Holland)

 

Prices starting at

 • Euromast Park Game Rotterdam 10 tot 20p € 29,50 p.p.
 • Euromast Park Game Rotterdam 20 tot 50p € 27,50 p.p.
 • Euromast Park Game Rotterdam 50p tot 200p € 25,00 p.p.
 • Euromast Park Game Rotterdam vanaf 200 personen op aanvraag

 

Costs extensions

Interactieve Ipad Moove Game variant toeslag € 10,00 p.p.

Availability

Deze activiteit is het gehele jaar mogelijk, op alle dagen van de week. (Onder voorbehoud van beschikbaarheid).

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Send to a friend

Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  informatie voor lunch diner en borrels sturen wij graag met onze programma-suggesties mee.