Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / City Games / Euromast Park Dropping

Euromast Park Dropping

Description Tocht, euromast, iPad game, treasure hunt

De Euromast Park Dropping is een nieuwe City-game in Rotterdam. Met Watertaxis en/of Ribboten word je gedropt bij de Euromast. Met behulp van een iPad ga je samen met jouw team de strijd aan in het park rondom de Euromast. Kom jij terug met de vetste foto's en hoogste scores terug naar waar je vandaan kwam? Het speelveld voor dit bedrijfsuitje in Rotterdam is het prachtige park rondom de Euromast. Teambuilding, Fun, en een beetje verstand en geluk zijn nodig om jullie zo ver mogelijk in het spel te laten komen. 

De Start:

We ontvangen jullie in de Leuvenhaven bij de opstapplaats van de Watertaxi's en/of Ribboten. Na een korte uitleg van het programma en de spelregels worden jullie in teams ingedeeld. Eenmaal in de boot gaan jullie op volle kracht onder de prachtige Erasmusbrug op weg naar jullie dropzone. 

The Game

Elk team heeft zijn eigen iPad waarop onze unieke app staat. Deze heeft een ingebouwde kaart waarop je kan zien waar jouw team zich bevindt en waar de opdrachten zijn. Dwalend door het park bij de Euromast en langs de kades van de Maas is het de bedoeling dat jullie proberen zoveel mogelijk opdrachten, vragen, raadsels etc. op te lossen. Met elke volbrachte opdracht worden punten verdiend en je begrijpt, de opdrachten die moeilijker zijn of verder weg liggen, leveren meer punten op. Voer deze zo goed, en creatief mogelijk uit om zoveel mogelijk punten te krijgen. 

De Opdrachten:

We hebben voor jullie vragen en opdrachten samengesteld met een uiteenlopend karakter. Zo hebben we historische vragen over Rotterdam, grappige vragen over de omgeving, gedurfde opdrachten en hilarische groepsfoto’s. Hoe gekker de foto hoe meer punten. De instructeur kent deze direct toe, zodat jullie meteen kunnen zien hoeveel punten er verdiend zijn.

De Euromast park game in Rotterdam heeft nog een paar mogelijkheden. Zo is er een manier waarop je kan zien waar de andere teams, jullie concurrenten, zich bevinden en hoeveel punten zij inmiddels hebben. Wees slim en pas je tactiek hierop aan. Of misschien willen jullie liever je concurrent dwarsbomen door grappige gadgets. In de iPad zijn wat grappige features die je kan sturen waardoor je de tegenstander kan hinderen met bijvoorbeeld een gebroken Ipad screen waardoor het scherm een minuut minder goed te lezen is.

Zorg ervoor dat je binnen een bepaalde tijd de opdrachten uitvoert en het team dat uiteindelijk de meeste punten in de wacht sleept, wint! Via prijsuitreiking aan het einde zorgen we ervoor dat dit team nog even in het zonnetje wordt gezet.

Dit bedrijfsuitje in Rotterdam leert je weer eens een andere kant van Rotterdam te bekijken. Vlakbij het centrum maar toch in de natuur.

Uitbreiding op het programma:

  • Rondvaart van twee en een half uur door de wereldhaven van Rotterdam. Geniet van de schitterende skyline van Rotterdam. Tijdens deze tocht geniet je van een uitgebreid dinerbuffet. 
  • Bezoek aan de Euromast  met een lunch of een borreluurtje.

Programm Example

  • Ontvangst 
  • Teamindeling en speluitleg door instructeur
  • Start van de het spel
  • Prijsuitreiking 
  • Borrel/Diner (optioneel)

Duration

2 uur

Location

  •  Rotterdam (Zuid-Holland)

 

Prices starting at

  • Euromast Park Game Rotterdam 10 p tot 48 p  €35,00 p.p. (inclusief watertaxi)
  • Ribboot ipv watertaxi, prijs op aanvraag

 

Costs extensions

n.v.t.

Availability

Deze activiteit is het gehele jaar mogelijk, op alle dagen van de week. (Onder voorbehoud van beschikbaarheid).

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Send to a friend

Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  informatie voor lunch diner en borrels sturen wij graag met onze programma-suggesties mee.