Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / City Games / Robinson City Event

Robinson City Event

Description strandactiviteit

Een teambuildingsactiviteit met inzicht, tactiek, snelheid en fun in Rotterdam. Normaal gesproken op het strand of een onbewoond eiland, maar nu als bedrijfsuitje in Rotterdam. We ontvangen jullie op een bijzondere locatie in Rotterdam en verdelen jullie gelijk in teams.

De opdrachten:

Om jullie te herkennen en de teamspirit er goed in te krijgen vragen we gelijk wat van jullie creativiteit. Jullie maken een teamvlag en gebruik de linten om jullie team strijdvaardig te maken.
Als volgt gaan we aan de slag met grote bamboebalken en wordt er van jullie verwacht om hier een stevige constructie van te maken. Een slaapplaats voor in de tropen of een handige drager om een persoon te vervoeren. Het maakt ons niets uit, als het maar stevig is en als team is uitgevoerd.
Weinig eten en slaap, doet je concentratie ook geen goed, vandaar dat we jullie gaan testen middels ons originele houten memory spel. Welk team speelt het slimst en gebruikt de juiste tactieken om zoveel mogelijk paren in de wacht te slepen. Het zal je verbazen hoe moeilijk het eigenlijk is.
Tijd om te lachen, want bij de volgende proef vliegen de kokosnoten je om de oren. De ingrediënten van dit spel zijn in 4 manden opgesteld in een vierkant vol met genummerde kokosnoten. Haalt jouw team de meeste punten uit het vierkant? Oh ja, je doet het zonder iets te kunnen zien, waardoor je van je teamgenoten afhankelijk bent.
Evenwicht of kracht vindt de juiste combinatie en jullie team wint deze proef. Zoek je kist uit en verplaats je net iets boven de grond. Aan weerszijde een touw in je handen en daarna is het de bedoeling om je tegenstanders 1 voor 1 van de kisten af te krijgen.
Na 5 proeven is het tijd voor een knallende finale. Wie heeft nog niet al zijn kruit verschoten en maakt het verschil. Dit doe je door middel van puzzelen en combineren.

Een super leuk bedrijfs- of groepsuitje waarbij iedereen het beste van zichzelf kan laten zien. Deze Robinson is ook op het strand uit te voeren in Hoek van Holland
Tip: Uitbreiding op jullie programma de beruchte eetproef met bijzonder gerechten op de schaal.

Programm Example

 • Aankomst en gelegenheid voor een drankje
 • Start Robinson games
 • Prijsuitreiking
 • Einde activiteiten, borrelen
 • Aanvang barbecue of buffet (optioneel)
 • Einde, vertrek naar huis

Duration

3 uur

Location

 • Rotterdam, Zuid-Holland

 

Prices structurearting at

 • Robinson Rotterdam city event 20 tot 50 personen € 27.00 p.p.
 • Robinson Rotterdam city event 50 tot 100 personen € 24.50 p.p.
 • Robinson Rotterdam city event vanaf 100 personen € 21.50 p.p.

Costs extensions

 •  op aanvraag

Availability

Deze activiteit is het gehele jaar mogelijk, op alle dagen van de week. (Onder voorbehoud van beschikbaarheid).

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Send to a friend

Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  informatie voor lunch diner en borrels sturen wij graag met onze programma-suggesties mee.