Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Creatieve uitjes

Creatieve uitjes Rotterdam

Creatief bedrijfsuitje in Rotterdam organiseren? Hier vind je een mooi overzicht van creatieve uitjes die wij aanbieden in Rotterdam.

Tassenpimp workshop Rotterdam
Met deze uniek workshop in Rotterdam gaan jullie je eigen tas Pimpen of Customizen. 1 ding is zeker van jou tas is er maar 1 op de hele wereld. Wie wordt de nieuwe "Michael Kors"
IJssculpturen Rotterdam
Zijn jullie creatief en durven jullie de strijd aan te gaan met een prachtig glashelder blok ijs inclusief beitels en hamers? Dan is dit het perfecte uitje voor jullie. Een prachtig kunstwerk van ijs is wat jullie gaan maken en een hoop fun gegarandeerd. Ideaal en laagdrempelig voor na de vergadering of lange Rotterdamse kantoordag. Op locatie mogelijk!
Slippers pimpen
Zon, strand zee, citytrips en …..gepimpte slippers. Wij zorgen dat je deze zomer met de meest originele slippers loopt Dit is onze slipper pimp workshop Rotterdam
Mozaïk workshop Rotterdam
Met mozaïek aan de slag en diverse kleuren en patronen gebruiken leveren fantastische creaties op. Ontdek hoe leuk het is om de basis van deze eeuwenoude vorm van decoreren te leren!
Zandsculpturen Rotterdam aan zee
Bij dit creatieve uitje zien we je graag naar het strand van hoek van Holland komen om jou en je team te leren hoe je van zand een waanzinnig mooi zandsculptuur kan maken.
Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  informatie voor lunch diner en borrels sturen wij graag met onze programma-suggesties mee.