Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Locaties

Locaties Rotterdam

Schielandhuids Stadsbrasserie
De brasserie in het Schielandhuis is onze nieuwe sfeervolle locatie voor diverse leuke activiteiten en horeca.
Worldhotel Wings Rotterdam The Hague Airport
Worldhotel Wings is een nieuw Hotel & Conference Center, gelegen direct naast de terminal op Rotterdam The Hague Airport. Vanwege de centrale ligging, vlakbij de belangrijkste snelwegen, zijn veel steden zoals Rotterdam, Delft, Den Haag en Leiden binnen handbereik
ss Rotterdam
Het ss Rotterdam is een voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika lijn en heeft als cruiseschip de wereldzeeën bevaren. Nu is deze unieke locatie te boeken als decor tijdens jullie bedrijfsuitje.
Sfeerhoreca
Een hapje en drankje na de activiteit of een gezellige borrel. Bij de gezellige locaties van Sfeerhoreca in hartje Rotterdam is alles mogelijk.
Ijsbaan Dordrecht
Deze prachtige ijsbaan in Dordrecht, met verhoogde schaatsring, is als één van de weinige in Nederland het gehele jaar open.
IJsbaan Rotterdam
IJsbaan Rotterdam is de plek voor Rotterdam en omgeving om in de wintersferen te komen. Bekijk hier ons aanbod aan winterse uitjes op deze locatie.
Hotel New York
Deze nostalgische locatie gevestigd in het oude hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn is de perfecte locatie voor jullie uitje.