Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Meeting & Events

Meeting & Events @ Hotel Wings

Onze Prachtige locatie op Rotterdam The Hague Airport is uitermate geschikt om uw meeting het juiste en ook ontspannen karakter te geven. Een unieke combinatie voor vergaderingen en bedrijfsuitjes. Centraal gelegen, goede parkeergelegenheid en sfeervolle ambiance met fantastische horeca. Hotel Wings en Be Event Group Rotterdam liggen direct naast de aankomst -en vertrekhal. Hier organiseren wij i.s.m. Hotel Wings diverse uitjes vanuit het hotel, maar ook in het hotel zelf. Er bevindt zich een prachtige vliegtuighangaar waar wij diverse activiteiten organiseren zoals onze nieuwste Air Crash Investigation Game. Tevens starten wij hier onze auto rally's en de hilarische Flowerpowertour in originele Volkswagenbusjes.. In de winter transformeert de Hangaar tot een gezellig winterplein. We ontvangen jullie hier graag voor een aangeklede eindejaarsborrel i.c.m. kleinschalige of grootschalige winter events. Wat dacht je van onze workshops ijssculpturen?  Apres Ski Quiz & Party? Ook een gezellige Sports Bar Quiz in de sportsbar behoort tot de mogelijkheden.

De hangaar is deze zomer getransformeerd in een Tropisch Strand en Resort setting. Ideaal voor de beleving van de Air Crash Investigation - The Jungle Crash.  Kom gerust langs om de mogelijkheden te bespreken voor kleine en grote groepen.   

Air Crash Investigation - Wings Hangaar
Onderzoek met jullie team wat er gebeurd is met de verdwenen vlucht World Wings 55. Het nieuwste teambuilding uitje in onze vliegtuighangar bij het World Wings hotel op Rotterdam The Hague Airport.
Vergaderen - Wings Rotterdam op hoger niveau
Vergaderen op een hoger niveau. Dat doe je bij Hotel Wings. Ontdek onze verrassende ruimtes, ideale parkeergelegenheid & perfect Food & Beverage. Ontspannen Enegizer of Teambuildingevent, voor, tijdens of na de vergadering ?... lees meer.
.10
Wings Bike Tour
Een heerlijke uitwaai-tour vanaf het prachtige World Wings Hotel, gelegen direct naast de Vertrekhal van Rotterdam The Hague Airport.
Robinson Indoor @ Wings
Mis hem niet, Teambuilding en Fun op een unieke locatie in Rotterdam. De Robinson Indoor Jungle is een zomers uitje in onze nieuwe locatie, een vliegtuig-hangaar in tropische setting.
Wings Sportsbar Quiz
Beleef onze Sports- PubQuiz op een unieke Rotterdamse locatie, gezelligheid gegarandeerd!
IJssculpturen workshop- Hotel Wings Rotterdam
Houd je hoofd 'Cool' bij dit winterse bedrijfsuitje en maak prachtige kunstwerken van ijs met als uniek decor Hotel Wings.
Wings personeelsreis Rotterdam Airport
Starten met jullie personeelsreis vanaf het Wings hotel op Rotterdam / Den Haag airport. We organiseren bedrijfsuitjes naar het buitenland vanaf deze luchthaven. Starten met een lunch, vergadering of activiteit om vervolgens het vliegtuig te pakken naar Malaga bijvoorbeeld. Bekijk hier een van onze uitgewerkte reizen.
Wings Water Escape Rotterdam - Code RED
CODE ROOD, CODE ROOD!! Er is een tropisch virus geconstateerd aan de andere kant van de Maas. Dit hoogstwaarschijnlijk meegebracht uit een ver land via een groot cruiseschip. Een escape zoeken is onvermijdelijke noodzaak...
Bowls Clinic Rotterdam - Wings
Bowls.... Dat is weer eens een andere sport. Tijd om jullie eens kennis te laten maken met dit geweldige Balspel uit Engeland.
Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  informatie voor lunch diner en borrels sturen wij graag met onze programma-suggesties mee.