Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Meeting & Events

Meeting & Events @ World Hotel Wings

Onze Prachtige locatie op Rotterdam The Hague Airport is uitermate geschikt om uw meeting het juiste en ook ontspannen karakter te geven. Een unieke combinatie voor vergaderingen en bedrijfsuitjes. Centraal gelegen, goede parkeergelegenheid en sfeervolle ambiance met fantastische horeca. World Hotel Wings en Be Event Group Rotterdam ligt direct naast de aankomst -en vertrekhal. Hier organiseren wij i.s.m. World Hotel Wings diverse uitjes vanuit het hotel, maar ook in het hotel. Er bevindt zich een prachtige vliegtuighangaar waar wij diverse activiteiten organiseren zoals de start van onze oldtimerbusjes -en auto rally en in de winter de ijssculpturen workshops, maar ook een mooie sportsbar voor bijvoorbeeld de superleuke Sports Bar pub quiz. Binnenkort transformeert de hangaar in een zomer strand resort setting. Ideaal om indoor onze Expeditie Robinson te beleven, maar nu wel aangekleed met heerlijk eten en drinken. Kom gerust langs om de mogelijkheden te bespreken voor kleine en grote groepen.   

Auto rally puzzeltocht Wings Rotterdam
Een Rotterdamse Auto-Puzzelrit waarbij je in een verrassend stukje Rotterdam leuke Points of Interest tegenkomt. Gezellig,leuk om te doen en altijd goed weer!!
Wings Bike Tour
Een heerlijke uitwaai-tour vanaf het prachtige World Wings Hotel, gelegen direct naast de Vertrekhal van Rotterdam The Hague Airport.
10
Robinson Indoor @ Wings
Mis hem niet, Teambuilding en Fun op een unieke locatie in Rotterdam. De Robinson Indoor Jungle is een zomers uitje in onze nieuwe locatie, een vliegtuig-hangaar in tropische setting.
Wings Sportsbar Quiz
Beleef onze Sports- PubQuiz op een unieke Rotterdamse locatie, gezelligheid gegarandeerd!
T2 Flower Power Tour Locatie "Worldhotel Wings"
Beleef jullie Woodstock in Rotterdam in originele authentieke gekleurde Volkswagen busjes. Met Worldhotel Wings in Rotterdam als uniek decor en verzamelpunt start hier jullie originele bedrijfsuitje.
15
Worldhotel Wings - IJssculpturen
Houd je hoofd 'Cool' en maak prachtige kunstwerken van ijs met als uniek decor Worldhotel Wings.
Wings personeelsreis Rotterdam Airport
Starten met jullie personeelsreis vanaf het Wings hotel op Rotterdam / Den Haag airport. We organiseren bedrijfsuitjes naar het buitenland vanaf deze luchthaven. Starten met een lunch, vergadering of activiteit om vervolgens het vliegtuig te pakken naar Malaga bijvoorbeeld. Bekijk hier een van onze uitgewerkte reizen.
Wings Water Escape Rotterdam - Code RED
CODE ROOD, CODE ROOD!! Er is een tropisch virus geconstateerd aan de andere kant van de Maas. Dit hoogstwaarschijnlijk meegebracht uit een ver land via een groot cruiseschip. Een escape zoeken is onvermijdelijke noodzaak...
Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  informatie voor lunch diner en borrels sturen wij graag met onze programma-suggesties mee.