Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Meeting & Events / Wings Bike Tour

Wings Bike Tour

Description Wings meeting en events

Een heerlijke uitwaai-tour vanaf het prachtige World Wings Hotel, gelegen direct naast de Vertrekhal van Rotterdam The Hague Airport.

Zowel voor na een vergadering, meeting of presentatie. Het is altijd heerlijk om even uit te waaien op de fiets als je een poosje binnen bent geweest.In samenwerking met World Hotel Wings hebben wij een leuke en ontspannen, maar zeker ook, avontuurlijke fietstocht voor jullie klaarstaan.

Tocht:

Onze Event Instructeur deelt de fietsen uit en neemt de instructies en de route met jullie door. Het leuke is, dat je de route op je eigen telefoon via onze App volgt. Iedereen doet dus actief mee. In groepjes, of met de gehele groep, gaan jullie op pad. De Fietstocht voert je via een slimme weg langs enkele leuke bezienswaardigheden. Zo zullen we langs de beroemde Diergaarde Blijdorp komen met haar oude historische Hoofdingang. Rotterdam staat bekend om haar architectuur, zoals in het beroemde Rotterdamse Centraal Station. Maar ook het verborgen stukje groen langs de prachtige Luchthaven slaan we niet over.

Opdrachten:

Natuurlijk vragen we het een en ander van je tijdens de tocht. Zo zijn er op bepaalde punten mogelijkheden om een foto-momentje in te lassen en hebben we een aantal vragen voor je. Ook nemen we de tijd om jullie wat meer over Rotterdam te vertellen op een x aantal noemenswaardige punten. Tijdens de tocht komt ook onze bekende Rotterdamse MuziekQuiz aan bod. Gegarandeerd plezier. 

Aan het einde van de tocht wordt er tijdens de prijsuitreiking bepaald, welk team er met een aardigheidje vandoor gaat.

Bij terugkomst is er de mogelijkheid om in een ontspannen setting de dag af te sluiten met een borreluurtje in de sfeervolle Sportsbar en met eventueel een heerlijk diner in het restaurant.

Meetings:

De uitstekende banquet- en vergaderfaciliteiten van het hotel bestaan uit maar liefst 29 zalen en het hotel heeft verschillende board rooms zoals een Brainstorm room of een Kick-off room. In de hangaar (evenementenhal) is er plek voor wel 750 gasten. Via het naastgelegen auditorium is er uitzicht op de hal. Worldhotel Wings biedt ook video conferencing. 

Tip: Deze tocht is ook mogelijk op de E-bike. Vraag naar de mogelijkheden

Programm Example

  • Ontvangst in het World Hotel Wings
  • Programma uitleg
  • Uitleg App 
  • City fietstocht met opdrachten
  • Prijsuitreiking

Duration

1,5 uur

Location

Worldhotel Wings - Rotterdam/ The Hague Airport

Prices starting at

prijs op aanvraag

Costs extensions

Gezond onderweg pakket (appel, sportwater, minibar) €5,00

Extra teambuilding opdracht onderweg €5,00

Availability

Het hele jaar  door onder voorbehoud van beschikbaarheid

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Send to a friend

Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  informatie voor lunch diner en borrels sturen wij graag met onze programma-suggesties mee.