Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Meeting & Events / Wings Sportsbar Quiz

Wings Sportsbar Quiz

Description bedrijfsuitje

Beleef onze Sports- PubQuiz op een unieke Rotterdamse locatie die hiervoor uitermate geschikt is. Een hotelbar omgetoverd tot een gezellige sportsbar. Luxe banken met tafels en digitale schermen voor ieder team en een sfeervolle bar in het midden.De locatie bruist en is klaar voor anderhalf uur entertainment.Dit is geen gewone PubQuiz. Dit is een Quiz vol sport, algemene kennis, interactieve challenges, muziek en natuurlijk videofragmenten op het grote digitale scherm. 

We verwelkomen jullie in World Hotel Wings, gelegen direct naast de vertrekhal op Rotterdam/The Hague Airport. Na een lekker welkomstdrankje gaan we van start met het maken van teams. Vervolgens start de quiz die bestaat uit verschillende onderdelen. Ieder Team ontvangt  van ons een digitaal stemkastje waarmee  je zo snel mogelijk het juiste antwoord moet geven. Alles wordt natuurlijk begeleid door onze enthousiaste Quizmaster.

De onderdelen:

Algemene vragen ronde: Hierin komen algemene kennis , fun en sportsvragen aan bod.

Ping Pong -batjes letter spel: maak de juiste woorden door de letters op de pingpong-batjes met de juiste letter om te draaien, echte teambuilding. 

Finish vlaggenspel: met vragen over sporten met een finish, denk aan formule 1, schaatsen, hardlopen etc. Als je met je team het goede antwoord weet, dan steken jullie zo snel mogelijk met het hele team de zwart, witte Finisch Flags omhoog. 

Pump it up: Iemand uit jullie team komt naar voren en bij ieder goed antwoord mag je de bal oppompen.  Zorg dat je als snelste jouw 3 ballen, van verschillende formaten(voetbal, handbal, rugby), oppompt tot de juiste luchtdruk.

MuziekQuiz: Natuurlijk sluiten we af met de meest gezellige ronde, de muziekquiz. Wie kent de meeste hits en raad er de artiesten bij. Onder het genot van een drankje en een hapje maken we de winnaars bekend en hebben we nog een aardige attentie voor dit team in huis.

We zien jullie graag verschijnen bij dit bedrijfsuitje in Rotterdam vol entertainment.

Meetings:

De uitstekende banquet- en vergaderfaciliteiten van het hotel bestaan uit maar liefst 29 zalen en het hotel heeft verschillende board rooms zoals een Brainstorm room of een Kick-off room. In de hangaar (evenementenhal) is er plek voor wel 750 gasten. Via het naastgelegen auditorium is er uitzicht op de hal. Worldhotel Wings biedt ook video conferencing. 

Programm Example

  • Ontvangst in de Sportsbar in het Worldhotel Wings
  • Borrelarrangement
  • Uitleg van de quiz
  • Team indeling
  • Wings Sportsbar Quiz
  • Prijsuitreiking met bijbehorende prijs.
  • Borrelen (optioneel)
  • Diner (optioneel)

Duration

1,5 uur

Location

Worldhotel Wings - Rotterdam/ The Hague Airport

Prices starting at

Wings Sportsbar Quiz - prijs op aanvraag

Costs extensions

(Foot)golff Putt spel - prijs op aanvraag 

Availability

Het gehele jaar door mogelijk, onder voorbehoud van beschikbaarheid

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Send to a friend

Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  informatie voor lunch diner en borrels sturen wij graag met onze programma-suggesties mee.