Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Over ons / Over ons

Over ons

Be Cool Events is gevestigd in Rotterdam in Hotel  World Wings , Airportplein 55, op de 1e verdieping in de Bobcat Room  en maakt deel uit van de Be Event Group. De Be Event Group heeft in een aantal steden een filiaal. Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Zeeland. Ook zijn wij vertegenwoordigd in het buitenland. Vanuit ons kantoor in Sevilla bieden we groepsincentives/uitjes aan.  Onze Events kenmerken zich zijn van licht sportief tot creatief en van een tour tot een relaxte citygame. Ons doel is om uitjes voor een ieder laagdrempelig te maken en op een leuke en ontspannen manier uit te voeren. Omdat we de regio goed kennen zijn onze uitjes daarop samengesteld.

Vanuit onze unieke locatie in Rotterdam beschikken wij ook over een grote Vliegtuig Hangaar vanuit waar we diverse events kunnen organiseren zowel binnen als buiten.

Horeca:

We werken met leuke en betrouwbare horeca gelegenheden in Rotterdam samen en omdat we elke dag actief zijn in het gebied weten we onze bedrijfsuitjes daarop uitstekend af te stemmen.

Crew:

Natuurlijk werken we met enthousiaste instructeurs die worden opgeleid door middel van een instructeurs weekend, en in het bezit zijn door een BHV diploma. 
Wij vinden jullie uitje belangrijk en doen er alles aan om deze dag voor jullie soepel, veilig en vooral met een hoop fun te laten verlopen.

We staan voor betrouwbaarheid, transparantie en kwaliteit en houden rekening met jullie budget.
Daarom vinden we het belangrijk dat je ons altijd snel en eenvoudig kunt bereiken via mail of telefoon.

Partners

We zijn Partner van Hotel World Wings- Rotterdam Partners en Optisport

Send to a friend