Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Strand uitjes

Strand uitjes Hoek van Holland

Strand uitje organiseren in de omgeving van Rotterdam, op het strand van Hoek van Holland.

Powerkiten Hoek van Holland- Rotterdam
Powerkiten of Vliegeren Rotterdam is een activiteit met pit. Ervaar de krachten van een vlieger zoals je dat nog nooit heb gevoeld. Dit alles op het heerlijke strand van hoek van Holland of beter gezegd “Rotterdam aan Zee”.
Be Robinson Teambuilding
Een teambuildingsactiviteit met inzicht, tactiek, snelheid en fun in Rotterdam. Normaal gesproken op een onbewoond eiland, maar nu als bedrijfsuitje op het strand van Hoek van Holland.
Zandsculpturen Hoek van Holland
Bij dit creatieve uitje zien we je graag naar het strand van hoek van Holland komen om jou en je team te leren hoe je van zand een waanzinnig mooi zandsculptuur kan maken.
Boeren Beachgolf Hoek van Holland
Golfen is niet meer weg te denken uit de sportwereld en tegenwoordig worden de meeste zakelijke contracten gesloten op de golfbaan. Echter is er een variant waar het er allemaal wat minder serieus aan toe gaat en plezier op de eerste plaats staat, namelijk het Boerengolfen, oftewel Klompengolf.
iPad Duindropping - Hoek van Holland
Ontdek Rotterdam aan zee! Op nog geen half uur rijden bevinden zich de duinen langs de Rotterdamse Maas.
Big Beach Event "de mooiste stranden van de wereld"
Speciaal voor grote groepen hebben wij een fantastische strandsportdag samengesteld. En al meerdere keren met succes verzorgd. Natuurlijk ontbreken de beachBBQ, tropische muziek, dj en de beachparty niet.
Brandingkano varen
Ga samen met je collega's, vrienden of familie de strijd aan met de woeste branding van Hoek van Holland, in een speciale branding kano!
Brandingraften
Omdat wij in Nederland heel veel water hebben maar geen wildwater rivieren gaan we deze spectaculaire sport op zee beoefenen. Een uitje waar je niet bang moet zijn voor een water en waarbij je een unieke beleving aangaat samen met je team.
Beachvolleybal Hoek van Holland
Beachvolleybal is een super leuke sportieve activiteit voor jong en oud. Met 6 tot 8 personen per team ga je de strijd aan tegen je vrienden, familie of collega’s.
Beachdag Hoek van Holland
Ben je op zoek naar een gezellige, sportieve en ontspannen middag of een geheel verzorgde dag op het strand? Dit strandevenement is uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje of een familie/vrijgezellenfeest.
Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  informatie voor lunch diner en borrels sturen wij graag met onze programma-suggesties mee.