Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Strand uitjes / iPad Duindropping - Hoek van Holland

iPad Duindropping - Hoek van Holland

Beschrijving evenement activiteit

Ontdek Rotterdam aan zee! Op nog geen half uur rijden bevinden zich de duinen langs de Rotterdamse Maas. Op het strand en op de hooggelegen duinen zie je verderop de Maasvlakte van Rotterdam liggen.

Het spel:

De GPS Duintocht door het prachtige duingebied van Hoek van Holland laat jullie ontsnappen aan het drukke stadsleven. Vind jullie weg door de duinen met behulp van een iPad. Zoek met je team de weg door het onvoorspelbare duingebied vol met historische elementen en vervul de vragen en opdrachten die op je pad komen. Op de iPad staan opdrachtpunten aangegeven. Dit kunnen vragen, foto opdrachten of extra opdrachten zijn. Deze opdrachten springen vanzelf op het scherm wanneer je de locatie bereikt. Houd tegelijkertijd je concurrenten goed in de gaten, dwarsboom je concurrenten door speciale gadgets op de iPad te gebruiken.
Jullie worden ingedeeld in teams en strijden tegen elkaar. Werk goed samen, bedenk een slimme tactiek en verzamel zo veel mogelijk punten om te winnen. De tocht stuurt jullie langs de meest unieke plekken in de duinen. Onderweg zullen jullie ook een instructeur tegen komen waar jullie extra punten kunnen verdienen.

Boeren Beachgolf als extra opdracht:

Erg populair is het boerengolfen, ofwel klompengolf. In deze tocht verwerken wij een klein parcours van 3 'holes' in een unieke duinpan, waar je met je groep in zo min mogelijk slagen het boerengolfparcours aflegt. Een echte aanrader om je tocht hiermee uit te breiden!

Segway als extra opdracht:

Inmiddels zeer bekend in Nederland zijn de Segways, deze elektrische voertuigen bestuur je met je lichaam door je gewicht te verplaatsen. Met deze spectaculaire opdracht is het de bedoeling om met een Segway in een zo snel mogelijke tijd een klein parcours af te leggen. Een erg leuke en uitdagende uitbreiding van de GPS Duin Tocht!

Muziek-Quiz als extra opdracht:

Onderweg wordt jullie kennis van muziek op de proef gesteld. Wie weet de artiest of misschien wel artiest én nummer. Een heerlijke opzwepende opdracht waar meezingen is toegestaan!

Uniek vervoer naar Hoek Van Holland:

Laat jezelf op een unieke manier naar Hoek van Holland vervoeren. Namelijk via het water! Jullie kunnen per boot vanuit Rotterdam naar Hoek van Holland worden gevaren. De boot kan vertrekken vanaf verschillende opstapplaatsen. De boot zal aanleggen in de haven van Hoek Van Holland. Vanuit de haven zal de duindropping direct van start gaan.

GPS variant:

Het is ook mogelijk om deze tocht in de (goedkopere) GPS variant te kiezen. De iPad zal dan worden vervangen door een GPS apparaat. Met dit GPS apparaat moeten jullie de weg door de duinen zien te vinden.

Voorbeeld programma

 • Ontvangst bij een gezellige strandtent
 • Start met een welkomstdrankje/hapje (optioneel)
 • Teamindeling
 • Uitleg GPS en opdrachten
 • GPS Duin Tocht
 • Prijsuitreiking

Tijdsduur

1,5 uur tot 2,5 uur

Locatie

 •  Hoek van Holland, Zuid Holland

 

Prijzen vanaf

 • Op aanvraag

 

Prijzen uitbreidingen

 • Boerengolf opdracht € 5,00
 • Segway opdracht € 10,00 p.p.
 • Muziek quiz € 3,00 p.p.

Beschikbaarheid

Deze activiteit is het gehele jaar mogelijk, op alle dagen van de week. (Onder voorbehoud van beschikbaarheid).

Vrijblijvende offerte aanvragen

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stuur deze pagina door

Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  informatie voor lunch diner en borrels sturen wij graag met onze programma-suggesties mee.