Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Topmenu / specials

Top 5 activiteiten

 De meest geboekte populaire bedrijfsuitjes in Rotterdam op een rij

iPad City Game Rotterdam (corona-proof)
In deze game, die gespeeld wordt op de Ipad, ga je samen met jouw team de strijd aan en beleef je samen met jouw team een ongekend avontuur in Rotterdam.
Escape The City Rotterdam (corona-proof)
Stel je voor... het is 2080 en Rotterdam is bedenkt door een grote koepel. Niemand kan de stad verlaten of binnenkomen. Het leven in de koepel is zwaar. Voor het eerst in 30 jaar, heb jij met je vrienden de kans om de stad te ontsnappen!
Water Escape Rotterdam - Code RED (corona-proof!)
CODE ROOD, CODE ROOD!! Er is een tropisch virus geconstateerd aan de andere kant van de Maas. Dit is hoogstwaarschijnlijk meegebracht uit een ver land via een groot cruiseschip. Een oplossing zoeken is een onvermijdelijke noodzaak... Ontsnappen jullie aan het virus!?
Vermaak in de corona crisis: Autopuzzeltocht voor gezinnen
Een Rotterdamse Autopuzzeltocht waarbij je via een leuke route een verrassend stukje Rotterdam tegenkomt. Gezellig, leuk om te doen en altijd goed weer!!
Euromast Park Dropping
De leukste interactieve game van Rotterdam... Laat je droppen met de watertaxi of ribboot in het bekendste park van Rotterdam...
Air Crash Investigation - Wings Hangaar
Onderzoek met jullie team wat er gebeurd is met de verdwenen vlucht World Wings 55. Het nieuwste teambuilding uitje in onze vliegtuighangar bij het World Wings hotel op Rotterdam The Hague Airport.
Algemene impressie