Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Topmenu / specials / Uitjes op locatie

Uitjes op locatie

Be Pub Quiz
Onze gezellige Pubquiz staat voor leuke, interessante en grappige onderwerpen, Van vragen en spellingsrondes tot de gezellige muziekquiz.
iPad City Game Rotterdam
In deze game, die gespeeld wordt op de Ipad, ga je samen met jouw team de strijd aan en beleef je samen met jouw team een ongekend avontuur in Rotterdam.
Après Ski Quiz
Video entertained! Houden jullie van een kennisspel onder het genot van een hapje en drankje op een leuke locatie? Dan is dit het uitje voor jullie! 80’s, 90’s, muziek en video entertainment is waar deze Après Ski Quiz uit bestaat. Natuurlijk begeleid door onze leuke quizmaster.
IJssculpturen Rotterdam
Zijn jullie creatief en durven jullie de strijd aan te gaan met een prachtig glashelder blok ijs inclusief beitels en hamers? Dan is dit het perfecte uitje voor jullie. Een prachtig kunstwerk van ijs is wat jullie gaan maken en een hoop fun gegarandeerd. Ideaal en laagdrempelig voor na de vergadering of lange Rotterdamse kantoordag. Op locatie mogelijk!
Mozaïk workshop Rotterdam
Met mozaïek aan de slag en diverse kleuren en patronen gebruiken leveren fantastische creaties op. Ontdek hoe leuk het is om de basis van deze eeuwenoude vorm van decoreren te leren!
Slippers pimpen
Zon, strand zee, citytrips en …..gepimpte slippers. Wij zorgen dat je deze zomer met de meest originele slippers loopt Dit is onze slipper pimp workshop Rotterdam
Tassenpimp workshop Rotterdam
Met deze uniek workshop in Rotterdam gaan jullie je eigen tas Pimpen of Customizen. 1 ding is zeker van jou tas is er maar 1 op de hele wereld. Wie wordt de nieuwe "Michael Kors"
iPad Quiz
Een leuke interactieve quiz! Er zullen vragen gesteld worden door de Quizmaster en jullie zullen deze beantwoorden met behulp van de iPad.
Algemene impressie