Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Tours & Tochten

Tours & Tochten Rotterdam

Op zoek naar een leuke tour in Rotterdam? Deze pagina bevat een mooi overzicht van de tours en tochten die Be Cool Events aanbied in Rotterdam.

Vermaak in de corona crisis: Autopuzzeltocht voor gezinnen
Een Rotterdamse Autopuzzeltocht waarbij je via een leuke route een verrassend stukje Rotterdam tegenkomt. Gezellig, leuk om te doen en altijd goed weer!!
Autopuzzeltocht Rotterdam
Een Rotterdamse Auto-Puzzelrit waarbij je in een verrassend stukje Rotterdam leuke Points of Interest tegenkomt. Gezellig,leuk om te doen en altijd goed weer!!
T2 Flower Power Tour
Volkswagen busjes Tour Rotterdam. Vanaf de luchthaven in Rotterdam start hier jullie originele bedrijfsuitje T2 Flower Power Tour
E-Chopper tour Rotterdam
Een origineel bedrijfsuitje in Rotterdam met onze E-Chopper tour Rotterdam.
Watertaxi Fun Rally Rotterdam
Een Rally over het water in Rotterdam? De unieke skyline , de reusachtige cruiseschepen en de machtige haven als achtergrond decor. Een origineel event in Rotterdam.
City Cycle Tour Rotterdam
Een heerlijke interactieve fietstocht door de 'coolste' stad van Nederland, Rotterdam. Be Cool Events komt met deze nieuwe City Cycle Tour door Rotterdam.
The Great Car Escape - Auto Escape Holland te Water
Alert alert... het is uur U. Je bent terecht gekomen in een gevaarlijke situatie. Nederland is in gevaar. De systemen van sluizen, stormvloedkeringen en bruggen zijn op hol geslagen. Meerder teams zijn opgetrommeld. Ieder team met een auto. Los het probleem op en laat Nederland ontsnappen aan een ramp.
Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  informatie voor lunch diner en borrels sturen wij graag met onze programma-suggesties mee.