Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Tours & Tochten / Auto rally puzzeltocht Rotterdam

Auto rally puzzeltocht Rotterdam

Beschrijving evenement Autopuzzeltocht

Een Rotterdamse Auto-Puzzelrit waarbij je verrassende Points of Interest tegenkomt in het groene hart van Rotterdam. Jullie rijden in je eigen auto en kiezen jullie eigen chauffeur wel zo makkelijk toch? Gezellig Praten, Zingen en Puzzelen onder het rijden en dat alles zonder rekening te houden met het weer.

De Tocht:

Eerst krijgt de groep een gezellig ontvangst met Briefing "tussen" de vliegtuigen op onze locatie bij Hotel World Wings. Bij de briefing ontvang je per team onze speciale APP.,Daarop staat de info die je nodig zult hebben om de route te rijden. Via foto’s en cryptische omschrijvingen zal je de weg met je teamgenoten moeten zien te vinden. Dit alles in combinatie met een aantal interessante maar ook hilarische vragen en opdrachten. Zo voert onze tocht je via Rotterdam-The Hague Airport langs een prachtige groen strook en hebben jullie de kans om voor heel even Vliegtuig-Spotter te worden. De tocht voert je langs een paar mooie bezienswaardigheden zoals een authentieke werkende sluis. Maar ook naar de spectaculaire Rotterdamse Skyline View vanuit het Kralingse Bos.

De Prijsuitreiking:

Tijdens deze tocht zal iedere deelnemers zijn puzzelcapaciteiten en kennis over Rotterdam hard nodig hebben wil je de tocht succesvol kunnen afronden. Zit jij in de winnende auto? Mooi dan hebben we een passende prijs voor jullie bij onze ludieke prijsuitreiking.

Uitbreidingen op de Rotterdamse Auto-Puzzeltocht:

TIP!! Even je benen strekken onderweg voor nog een paar extra opdrachten? Dan kun je kiezen voor een van deze uitbreidingen:

Puzzel opdracht:

Elke team krijgt de mogelijkheid om de puzzel van de dag op te lossen. Die kan bestaan uit de houten memory, de ingewikkelde bamboestiek of the Crazy-Cube.

Muziek quiz:

De gezelligste opdracht is onze muziekquiz. Altijd een succes. Ergens langs de route staat de instructeur met een audio installatie. Raad als eerst de nummers en krijg de meeste punten bij deze swingende opdracht.

Autobowling:

Een parkeerplaats, een mega rubberbal en 10 bowlingkegels. Bij de pitstop staat de instructeur klaar met deze ingrediënten, dat word lachen geblazen. Als we compleet zijn gaan we om de beurt gooien. Niet met spieren maar we laten de PK's hun werk doen.

Pitstop Drive Thru:

Wij verzorgen een heerijke "Drive-Thru"een snackpakket in de vorm van drinken ,snacks , een stuk fruit en natuurlijk autodrop.

Voorbeeld programma

 • Ontvangst bij Hotel World Wings in Rotterdam
 • Briefing van het programma uitleg van de APP
 • Autopuzzeltocht (evt. met extra opdrachten)
 • Prijsuitreiking

Tijdsduur

2,5 uur

Locatie

 •  Rotterdam

 

Prijzen vanaf

 • Autopuzzeltocht Rotterdam 4 tot 10 auto's €60,00 per auto
 • Autopuzzeltocht Rotterdam vanaf 10 auto's €50,00 per auto

 

Prijzen uitbreidingen

 • Muziek Quiz € 5,00 p.p. (optioneel)
 • Auto bowling € 5,00 p.p. (optioneel)
 • Puzzel opdracht € 5,00 p.p. (optioneel)
 • Snackpakket onderweg € 5,00 p.p. (optioneel)

Beschikbaarheid

Deze activiteit is het gehele jaar mogelijk, op alle dagen van de week. (Onder voorbehoud van beschikbaarheid).

Vrijblijvende offerte aanvragen

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stuur deze pagina door

Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  informatie voor lunch diner en borrels sturen wij graag met onze programma-suggesties mee.