Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Tours & Tochten / Euromast Park Game

Euromast Park Game

Beschrijving evenement Tocht, euromast, iPad game, treasure hunt

De Euromast Park Game is onze nieuwste interactieve stadsgame in Rotterdam. Met deze nieuwe game beleef je samen met jouw team een ongekend avontuur in het park rond de Euromast. Je gaat aan de hand van de iPad, samen met jouw team, op pad en de strijd aan tegen de andere teams.

The Game

Elk team heeft zijn eigen Ipad waarop onze unieke app staat. Deze heeft een ingebouwde kaart waarop je kan zien waar jouw team zich bevindt en waar de opdrachten zijn. Dwalend door het park rond de Euromast en kades rond de Maas is het de bedoeling dat jullie proberen zoveel mogelijk opdrachten, vragen, raadsels etc. op te lossen. Met elke volbrachte opdracht worden punten verdiend en je begrijpt, de opdrachten die moeilijker zijn of verder weg liggen leveren meer punten op. Ook zijn er leuke foto opdrachten. Voer deze zo gek en creatief  uit om een zo hoog aantal punten te krijgen. Zorg wel dat jullie op tijd bij het eindpunt zijn om geen minpunten te krijgen. Wie o wie scoort het meeste aantal punten en gaat er van door met de winst?!

De Strijd

De Euromast park game in Rotterdam heeft nog meer mogelijkheden voor jullie in petto. Zo is er een manier waarop je kan zien waar de andere teams, jullie concurrenten, zich bevinden en hoeveel punten zij hebben. Wees slim en pas je tactiek hierop aan. Of misschien willen jullie liever je concurrent dwarsbomen door grappige gadgets. Je stuurt de tegenstanders bijvoorbeeld een gebroken iPad screen of gooi een bom en bezorg ze de schrik van hun leven.

De opdrachten

We hebben voor jullie vragen en opdrachten samengesteld met een uiteenlopend karakter. Zo hebben we historische vragen over Rotterdam, grappige vragen over de omgeving, gedurfde opdrachten en bizarre groepsfoto’s. Hoe gekker de foto hoe meer punten. De instructeur kent deze direct toe, zodat jullie meteen kunnen zien hoeveel punten er verdiend zijn.

Superleuk event en je leert meteen de leukste plekken van Rotterdam kennen.

Leuke dineruitbreiding op het water.

Na actief bezig te zijn geweest in het mooie park rondom de Euromast vervolgen jullie het programma op het water. Jullie varen uit, vanaf de Rotterdamse haven naast de Euromast.  De Bereboot maakt een rondvaart van twee en een half uur door de wereldhaven van Rotterdam. Geniet van de schitterende skyline van Rotterdam. Tijdens deze tocht geniet je van een uitgebreid dinerbuffet.

Voorbeeld programma

 • Ontvangst bij een horecagelegenheid
 • Start met een welkomstdrankje/hapje (optioneel)
 • Teamindeling
 • Uitleg van de game
 • Interactieve game
 • Prijsuitreiking 

Tijdsduur

2 uur

Locatie

 •  Euromast park, Rotterdam (Zuid-Holland)

 

Prijzen vanaf

 • Euromast Park Game Rotterdam 10 tot 25p € 32,50 p.p.
 • Euromast Park Game Rotterdam 25 tot 50p € 29,50 p.p.
 • Euromast Park Game Rotterdam 50p tot 100p € 27,00 p.p.
 • Euromast Park Game Rotterdam vanaf 100 personen € 25,00 p.p.

 

Prijzen uitbreidingen

Interactieve Ipad Moove Game variant toeslag € 10,00 p.p.

Beschikbaarheid

Deze activiteit is het gehele jaar mogelijk, op alle dagen van de week. (Onder voorbehoud van beschikbaarheid).

Vrijblijvende offerte aanvragen

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stuur deze pagina door

Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  informatie voor lunch diner en borrels sturen wij graag met onze programma-suggesties mee.