Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Tours & Tochten / Vermaak in de corona crisis: Autopuzzeltocht voor gezinnen

Vermaak in de corona crisis: Autopuzzeltocht voor gezinnen

Event description

Tijdens deze coronacrisis moeten we zo veel mogelijk sociaal contact vermijden om het COVID-19 virus te beperken. Maar inmiddels slaat de verveling toe, zeker nu de kinderen ook niet naar school of naar de sportclub kunnen. Vandaar dat wij deze activiteit aanbieden voor gezinnen die er even gezellig uit willen, zonder dat zij hierbij in contact komen met anderen, je blijft namelijk in je eigen auto!

Tijdens deze autopuzzeltocht draait het niet om snelheid, maar om kennis, oriëntatie vermogen en de juiste manier van instructies geven aan de chauffeur. En de chauffeur…. Dat is een van jullie!.

Wat heb je nodig? Een eigen auto met voldoende brandstof, een smartphone of tablet met internetverbinding én pen en papierWij zorgen voor de route!

Verzin ook een gave teamnaam en verkleed je voor nog meer fun, bijvoorbeeld als hippie of je favoriete acteur. De leukste foto's leveren de meeste punten op!

De start van deze autopuzzelrit is vlakbij Rotterdam Airport. Daar open je de app en gaat de activiteit van start! Rijd van punt naar punt met een cryptische routebeschrijving, doe diverse leuke opdrachten en zorg met een hoop gezelligheid onderweg voor een mooie score!

De puzzeltocht

Via foto’s en cryptische omschrijvingen zal je de route met je team moeten vinden. Dit alles in combinatie met een aantal interessante maar ook hilarische vragen en opdrachten. Zo gaat de tocht via Rotterdam-The Hague Airport langs een prachtig stukje groen en hebben jullie de kans om voor heel even Vliegtuig-Spotter te worden. De tocht voert je langs een paar mooie bezienswaardigheden zoals een authentieke werkende sluis, een spectaculaire Rotterdamse Skyline View vanuit het Kralingse Bos en nog veel meer verrassends. Tijdens deze tocht zullen jullie ieders puzzelcapaciteiten en kennis over Rotterdam hard nodig hebben om de tocht te kunnen volbrengen

De high score

Scoort jullie team de meeste punten? Na afloop sturen jullie de antwoorden en opdrachten o.v.v. jullie teamnaam via de mail of whatsapp op, en krijg je de behaalde score en de goede antwoorden terug! Elke werkdag publiceren we op instagram en op onze website de scores van de teams die hebben meegedaan en de high score overall.

Gaan jullie de als familie de uitdaging aan?

LET OP:
Wij volgen de richtlijnen en maatregelen van het RIVM en de Rijksoverheid rondom het coronavirus zorgvuldig op. Deze puzzeltocht is bedoeld als leuke én veilige afleiding, en wordt uitgevoerd met je eigen auto. Alléén gezinnen die al met elkaar in een huis wonen, kunnen deelnemen aan deze autopuzzeltocht. Tijdens de tocht blijf je zoveel mogelijk in de auto en stap je hooguit uit om direct naast de auto een foto te maken of opdracht te doen, uiteraard op minimaal 1,5 meter afstand van anderen. Meerdere gezinnen kunnen wel tegelijk deze tocht doen, zolang iedereen maar bij zijn eigen auto blijft. We doen een beroep op jullie verantwoordelijkheid om daar zelf zorg voor te dragen.

Boeken?

Als je deze activiteit wil boeken, kan dat door middel van het invullen van het contactformulier of door ons te bellen of mailen (Let op, we zijn bereikbaar voor boekingen van ma t/m vr tussen 9.00-17.00. Bij een last minute aanvraag raden we aan telefonisch contact op te nemen).

Geef bij je boeking door:

- De datum en het tijdstip/dagdeel waarop jullie de autopuzzeltocht willen rijden, wij moeten de app namelijk per team van tevoren online zetten. (Zaterdag en zondag is zeker mogelijk, dat horen we dan wel graag vrijdag vóór 16.00 uur)

- of er kinderen van onder de 12 meedoen, dan doen we er voor hen een speciale opdracht bij.

Betaling kan door het overmaken van €25,00 per auto naar NL70 INGB 0007 3705 66, of via een tikkie. Zodra de betaling gelukt is, ontvang je de inlog van de app om de autopuzzeltocht te starten op de door jullie gereserveerde datum en tijdstip!

Programm Example

  • Start locatie
  • Open de app en ga van start!
  • Autopuzzeltocht 
  • Einde met insturen van vragen, antwoorden via de mail
  • Bij goede prestatie een eervolle vermelding in de high score top 10!

Duration

2 tot 3 uur

Location

De start van de autopuzzeltocht voor gezinnen is nabij het The Hague-Rotterdam Airport in Rotterdam.

Het is ook mogelijk om een autopuzzeltocht in Scheveningen of Amsterdam te doen.

Prices starting at

De prijs van deze autopuzzeltocht voor gezinnen is:

€ 25,00 inclusief BTW per auto

Costs extensions

-

Availability

Deze leuke autopuzzeltocht voor gezinnen is al te beleven vanaf de meivakantie, maar zal beschikbaar blijven voor ieder gezin dat een leuke bezigheid zoekt zolang de maatregelen rondom COVID-19 van kracht zijn. 

Het is mogelijk om de autopuzzeltocht te rijden op iedere dag van de week, maar deze dient wel van tevoren gereserveerd te zijn. Dit is mogelijk op werkdagen tussen 9.00 en 17.00. Als jullie de autopuzzeltocht nog dezelfde dag of avond willen doen, of juist in het weekend en het is al bijna 17.00 uur, raden we aan om voor de zekerheid even te bellen naar kantoor.

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Send to a friend

Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  informatie voor lunch diner en borrels sturen wij graag met onze programma-suggesties mee.