Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Winter uitjes

Winter uitjes Rotterdam

Winter uitje organiseren in Rotterdam? Hier vind je ijskoud de gezelligste winteruitjes in Rotterdam e.o.

Fun Curling on Ice - Dordrecht
“Echt fun op het ijs!?” Speel het curlingspel met onze gekleurde fun stenen en de bezems. Ervaar deze tactische sport op het ijs, in een competitie vol met fun. Een bedrijfsuitje Curling is een gezellige aciviteit op het ijs.
Ijsspelen Dordrecht
Een ijskoude activiteit gevuld met fun. Dat zijn onze winterse IJsspelen. Wat dacht je van Ice-Sjoelen, een Prikslee Slalomrace, Human Bowling, en Funcurling dat zijn de onderdelen waarmee je op de ijsbaan plezier gaat maken . Ga de strijd aan met je collega’s, vrienden of familie op de sfeervolle en prachtige Ijsbaan in Dordrecht.
Après Ski Quiz
Video entertained! Houden jullie van een kennisspel onder het genot van een hapje en drankje op een leuke locatie? Dan is dit het uitje voor jullie! 80’s, 90’s, muziek en video entertainment is waar deze Après Ski Quiz uit bestaat. Natuurlijk begeleid door onze leuke quizmaster.
Wings Winterworld Rotterdam
Wings Wintergames Rotterdam inclusief eten en drinken in een gezellige warme wintersetting.
Wings Winter Apres Ski Party Rotterdam
Wings Winter Apres Ski Party Rotterdam in een geweldige Winterwonderland setting
Big winter event Rotterdam
Beleef een mooie winterdag, kerstborrel of netwerk event met collega's en/of zakenrelaties met deze super gevarieerde ijsdag, waarbij de deelnemers zelf kunnen kiezen aan welke winteractiviteit(en) zij willen deelnemen. IJssculpturen, ijsspelen, funcurlen, schaatsen, ijshockey, apres skiquiz en natuurlijk een spetterende party.
Fun Curling On Ice
Fun Curling On Ice origineel, sportief en gezellig Ervaar deze tactische sport op het ijs, maar dan in een fun-competitie. En dat in de omgeving Rotterdam !
IJssculpturen Rotterdam
Zijn jullie creatief en durven jullie de strijd aan te gaan met een prachtig glashelder blok ijs inclusief beitels en hamers? Dan is dit het perfecte uitje voor jullie. Een prachtig kunstwerk van ijs is wat jullie gaan maken en een hoop fun gegarandeerd. Ideaal en laagdrempelig voor na de vergadering of lange Rotterdamse kantoordag. Op locatie mogelijk!
Ijssculpturen SS Rotterdam
Een bedrijfsuitje Ijssculpturen op het dek van de SS Rotterdam... lees meer
Party On Ice IJsspelen omgeving Rotterdam
Be cool on ice! Dat is ons motto bij deze carrousel van ijsspelen. Een heerlijk winters bedrijfsuitje op een schaatsbaan in de omgeving van Rotterdam met hilarische activiteiten als een Oud Hollandse prikslee competitie, Human Bowling, Human Curling, Jeu d'ice en Funcurling. Welk team wordt dit jaar Koning Winter?
Fun Curling On Ice Breda
Ervaar deze tactische sport op het ijs, in een competitie vol met fun. Een origineel en leuk bedrijfsuitje op de ijsbaan in Breda
Ijsspelen Breda
Oud Hollandse spelen op het ijs in Breda. Hilariteit, Teambuilding en vooral veel Fun
Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  informatie voor lunch diner en borrels sturen wij graag met onze programma-suggesties mee.